fbpx

Een herfstwandeling in hartje Amsterdam

Het wordt weer kouder, de bladeren verkleuren en we zitten meer binnen. Maar ondanks het weer, kan het ook erg leuk zijn om een herfstwandeling te maken! Begeef je in het Amsterdams groen en geniet onderweg van een hapje of een drankje om lekker op te warmen. Wij hebben de mooiste wandelbestemmingen op een rijtje gezet.

Hannekes boom

Om rustig te beginnen, is het altijd fijn eerst eens lekker wat te drinken. Hannekes Boom is de perfecte plek om kennis te maken met Amsterdam. Op de prachtige locatie aan het water, kun je er lunchen én dineren. Bezoek hier de officiële website om te reserveren.

vondelpark

Het Vondelpark is één van de kroonjuwelen van Amsterdam. In de zomer broeit het van de gezelligheid en ook de rest van het jaar is er meer dan genoeg te beleven. Met ruim 4700 bomen in het park, verdeeld over ongeveer 150 verschillende soorten, is dit dé perfecte bestemming om een herfstwandeling te maken.

westerpark

Ten westen van de Jordaan ligt de levendige Westerparkbuurt. In het gebied ligt het moderne Westerpark, waar het culturele walhalla in en rondom de Westergas zorgt voor inspiratie en energie. In Cultuurpark Westergas vind je toffe cafés, gezellige eettentjes, galeries, een bioscoop en diverse clubs. En je kunt er ook heerlijk wandelen!

Brouwerij troost westergas

Wanneer je in het Westerpark bent en van de culturele sfeer wilt proeven, kun je nog heerlijk genieten van een Amsterdams gebrouwd biertje in de bruisende Brouwerij Troost. Bezoek hier de officiële website om te reserveren.

erasmuspark

Een stille oase midden in alle drukte van de stad. Je kunt in dit park van alles doen: picknicken, hardlopen, gewoon even bijkomen en natuurlijk: wandelen!

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je in de vakantie of in het weekend een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Ook buiten ons reserveringstarief ben je bij ons het goedkoopste uit. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45,- per 24 uur. Onze parkeergarage ligt midden in het centrum van de stad, op loopafstand van de leukste locaties en activiteiten in Amsterdam.