fbpx

3 tips voor een zakelijk Kerstdiner in Amsterdam

Amsterdam is de culinaire hoofdstad van ons land. Overal in de stad vind je fantastische restaurants die gedurende de feestmaand ook speciale kerstdiners aanbieden. Zoek je een geschikte locatie voor een zakelijk kerstdiner met het hele bedrijf? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.  Wees verzekerd van een betaalbare parkeerplek en parkeer al vanaf €10 per dag bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer direct de gewenste parkeerplekken.

Zakelijk Kerstdiner bij SkyLounge Amsterdam

Bij SkyLounge Amsterdam geniet je niet alleen van fantastische eten, maar ook van geweldig uitzicht over de stad. Vanaf de elfde verdieping heb je een 360 graden uitzicht. De SkyLounge heeft meerdere prijzen gewonnen en is zowel voor particulieren als zakelijk een geliefde hotspot. Neem contact op met de organisatie voor de reservering van een zakelijk kerstdiner en proef de verfijnde hapjes en sublieme wijnen. In de avond zorgen de dj’s en cocktailshakers voor de perfecte sfeer. De SkyLounge ligt op slechts enkele stappen verwijderd van Parking Centrum aan de Oosterdoksstraat 4.

Meer informatie en contactgegevens van SkyLounge Amsterdam vind je hier.

exotische kerstdiner bij hotel jakarta

Hotel Jakarta Amsterdam is de perfecte locatie om samen met je collega’s te proosten op de successen van het afgelopen jaar. Café Jakarta leent zich uitstekend voor een groot kerstdiner tussen de palmen, samen met je collega’s. In de lounge boven het restaurant kunt je er ook voor kiezen om gezellig te borrelen in een privé setting.

Reserveer een tafel bij dit groene paleis via de officiële website.

Uniek kerstdiner op salonboot Adeline

Op zoek naar een bijzondere diner ervaring? Boek dan de salonboot Adeline. In deze sfeervolle boot wordt een heerlijk kerstdiner geserveerd terwijl je rondvaart over de Amsterdamse grachten. Bij aankomst helpt de kapitein je aan boord en wordt je verwelkomd met een lekker drankje. De feestelijke kerstverlichting en interieur maken de kerst ervaring helemaal af. Het eten wordt door een toprestaurant in Amsterdam verzorgd en ook de bijpassende wijnen zijn uitstekend. De rondvaart is ook te combineren met een tocht langs de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light Festival.

Meteen deze boot van Rederij Belle boeken? Klik hier verder.

De goedkoopste parkeerplek in Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeeroptie in Amsterdam-Centrum. Vanaf de parking (uitgang C) wandel je direct de binnenstad in. Restaurants, musea, rondvaartboten en bezienswaardigheden liggen allen binnen handbereik. Om de hoek vertrekt het openbaar vervoer dat je naar plekken die niet op loopafstand liggen brengt. Reserveer je parkeerplek vooraf online en betaal een dagtarief vanaf slechts 10.