fbpx

Corona-proof touren door Amsterdam

Het is een gekke tijd. Maar dat betekent niet we geen leuke dingen meer kunnen doen. Je kunt nog steeds op een verantwoorde manier Amsterdam verkennen. En wat is nou leuker dan dit te doen met een ervaren gids!

Lex & the city

Mensen bewegen meer en leuker te bewegen in de stad. Dat is de visie van oprichter Lex. Sinds 1998 organiseert hij privé tours door Amsterdam en Parijs en kun je samen met hem nieuwe plekken en verhalen ontdekken. Wil je leren skaten? Geen punt! Dat kan hij ook aanbieden. Tijdens de corona pandemie bezorgt hij pakketjes als skate-koerier. 

corona-proof

Lex and the city biedt een privé stadstour aan door de ‘ongebruikelijke’ delen van Amsterdam. Je krijgt de stad te zien door de ogen van een echte kenner. Samen struinen langs de grachten, nieuwe steegjes ontdekken en de lekkerste take-away koffie. Je kunt deze tour boeken met je vriendinnen, partner, moeder, oma of gewoon alleen! Uiteraard altijd in kleine groepen. Bezoek de website van Lex and the city voor meer informatie.

Parkeren bij parkingcentrum oosterdok

Kom je met de auto? Geen punt. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de tours. Onze ruime parkeergarage is de grootste parkeergelegenheid van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook elektrische wagens kunnen voordelig bij ons parkeren en tegelijk de accu opladen aan een van de 60 oplaadpunten.

Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren. Je kunt ook een dagkaart reserveren, dan ben je nog voordeliger uit. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Een hele dag zorgeloos parkeren op loopafstand van de Bijenkorf. De parkeertarieven van Parking Centrum.