fbpx

Parkeren tijdens de Museumnacht in Amsterdam

Zaterdag 4 november is het Museumnacht in Amsterdam. Tussen 19.00 en 02.00 uur kan je meer dan 60 verschillende musea bezoeken. Je kunt je auto parkeren in het centrum van Amsterdam, bij Parking Centrum Oosterdok. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren.

NEMO Science Museum

Tijdens de Museumacht staat NEMO in het teken van spelen, een paradijs voor kinderen én volwassen. Wanneer was de laatste keer dat jij verstoppertje speelde, of voetbalde? Beleef het tijdens de Museumnacht. Je vindt het museum aan Oosterdok 2, dat is maar 6 minuten lopen vanaf onze parking.

Scheepvaartmuseum

Bezoek het Scheepvaartmuseum tijdens de Museumnacht, hier vind je één van de grootste maritieme collecties ter wereld. Met onder andere schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en zeekaarten. Je loopt in 13 minuten naar het museum toe vanaf onze parking.

Eye Filmmuseum

Bij het Eye Filmmuseum vind je meer dan 50.000 Nederlandse en internationale films. Het museum bewaart, restaureert en presenteert film en is daardoor een belangrijk museum voor ons land. Leer alles over archiveren van films in de nieuwe tentoonstelling van Fiona Tan. Het Eye Filmmuseum ligt tegenover ons, aan de andere kant van het water. Als je de pont pakt, dan ben je er zo.

Parkeren tijdens Museumnacht

De Museumnacht trekt jaarlijks veel bezoekers, wil jij op 4 november verzekerd zijn van een parkeerplek in het centrum van Amsterdam? Reserveer dan vooraf je parkeerplek bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt maximaal €25,- per dag.