fbpx

Breng je een bezoek aan het NEMO Science Museum?

Dan parkeer je het goedkoopst in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je via de loopbrug in slechts 4 minuten naar NEMO! Ontdek het grootste science center van Nederland en wordt nieuwsgierig naar de wereld van de wetenschap en technologie. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10,- per dag.

Voordelig parkeren naast NEMO Science Museum

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45 Je wandelt over de loopbrug in slechts enkele minuten naar NEMO Science Museum. 

 

 

NEMO Science Museum, het meest leerzame uitje in Amsterdam

Dit bijzondere museum ligt direct naast het Centraal Station en Parking Centrum Oosterdok. Het museum is gevestigd in één van de modernste architectonische hoogstandjes van Amsterdam. Je ontdekt het bijzondere van de alledaagse dingen. Met interactieve opstellingen, workshops en demonstraties laat NEMO je met nieuwe ogen naar de wereld kijken. Het museum is geschikt voor het hele gezin. Jong en oud, iedereen leert hier meer over de bijzondere wereld van de wetenschap en technologie.