fbpx

Parkeren bij de Negenmaandenbeurs Amsterdam

Van 15 t/m 18 februari is de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Maak van dit uitje een dagje Amsterdam en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok ligt in het centrum van Amsterdam. Ideaal voor wanneer je voor of na de huishoudbeurs nog een bezoekje aan het centrum wil doen. Je pakt vanaf Amsterdam Centraal gemakkelijk metro 52 naar Amsterdam RAI, waar de beurs plaatsvindt. Zo ben je in 20 minuten op de beurs.

De negenmaandenbeurs

Bij de Negenmaandenbeurs vind je de leukste ideeën voor de babykamer en het geboortekaartje. Daarnaast zijn hier de nieuwste gadgets, krijg je advies van experts op het gebied van voeding en lactatie. Je hart gaat hier gegarandeerd sneller van kloppen. De Negenmaandenbeurs is van woensdag 15 t/m zaterdag 18 februari in RAI Amsterdam. Bestel je ticket. 

Reserveer je parkeerticket van tevoren

Kom je met de auto naar Amsterdam voor je bezoek aan de Negenmaandenbeurs? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.. Reserveer je online, dan betaal je vanaf € 10,- voor een hele dag parkeren.