fbpx

Parkeren bij Red Light Jazz 2023

Op 9, 10 en 11 juni verandert het Red Light District van Amsterdam in het walhalla voor jazzliefhebbers. Het Red Light Jazz festival bestaat dit jaar 10 jaar en haalt ieder jaar tijdloze legendes en nieuw ontdekte artiesten naar Amsterdam. Kom je dit weekend met de auto naar Het Red Light Jazz festival? Dan parkeer je het voordeligst (en op loopafstand) bij Parking Centrum Oosterdok.

Programma en artiesten

De opening van Red Light Jazz 2023 is op vrijdag 9 juni om 15.00 uur in het wereldberoemde Casa Rosso Theater. Andere artiesten die tijdens de jubileumeditie van Red Light Jazz zullen optreden zijn onder meer: Roaring CatsSteffen MorrisonTim ArmacostJoris Teepe & Rob van BavelRembrandt Frerichs TrioMieke Stemerdink & André VrolijkAnton GoudsmitGideon TazelaarFarida MervilleRuth GeerseThe Funk DisciplesBout du MondeBas van LierLa Ratte en het John Engels Kwintet met ‘Remembering The Diamond Five’.

Er zijn dit jaar 34 podiumlocaties waar in totaal 40 jazzformaties en een veelvoud aan musici uit binnen- en buitenland je een onvergetelijk Red Light Jazz weekend bezorgen. Kijk voor het programma op de website van het Red Light Jazz festival of download hier direct het programma.

Parkeer in de buurt van het jazzfestival in Amsterdam

Met locaties op de Zeedijk, de Nieuwmarkt en andere locaties in het Red Light District, is Parking Centrum Oosterdok de ideale locatie om te parkeren tijdens het festival. Onze parkeergelegenheid ligt op slechts enkele minuten loopafstand van de historische binnenstad.

Goedkoop parkeren door te reserveren

Reserveer je parkeerplek van tevoren online en betaal vanaf € 10,- per dag. Lees hier meer over de tarieven.