fbpx

Breng aan bezoek aan de Zeedijk in Amsterdam.

Voordelig parkeren in de buurt van de Zeedijk doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10 per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij de Zeedijk

Heb je een leuk restaurantje gevonden op de Zeedijk dat je wil bezoeken? Kom met de auto en parkeer deze bij Parking Centrum Oosterdok. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45. Onze parking ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station, daardoor is het de perfecte uitvalsbasis voor een dagje in onze hoofdstad.

Over de Zeedijk

De Zeedijk is een straat in het centrum van Amsterdam, het wordt ook wel gezien als dé Amsterdamse China Town. De straat loopt vanaf de Prins Hendrikkade naar de Nieuwmarkt. Er zijn veel Aziatische restaurants, zoals Chinees restaurant Nam Kee, bekend van de roman De oesters van Nam Kee. De tekst op straatnaambordjes in de omgeving van de Zeedijk en Nieuwmarkt is in zowel Nederlands als Chinese karakters uitgevoerd. Op de Zeedijk vind je ook de bekende Boeddhistische tempel Fo Guang Shan.