fbpx

Een romantische Valentijnsdag in Amsterdam

Verras jij je partner op een romantische Valentijnsdag in Amsterdam? Dat kan op verschillende plekken in onze hoofdstad. Wij hebben een aantal leuke dingen voor je op een rij gezet. Parkeer je auto goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Magere Brug blijkt een echt liefdesfenomeen

Heb jij de liefde van je leven gevonden? Zoen elkaar op of onder de Magere Brug. Wanneer je dat doet, blijf je voor altijd bij elkaar. Daar staat deze brug om bekend. In de avond is de verlichte brug ook een prachtige plek voor een romantisch kiekje.

Magere-brug

Trouwen voor één dag in Amsterdam

Als je samen met je grote liefde iets geks wilt doen, ben je hier aan het goede adres. In een van de 9 straatjes in Amsterdam kun je namelijk trouwen voor één dag. Een trouwjurk, nepringen, trouwfoto’s en geloftes. Het is helemaal compleet. Al gelukkig getrouwd? Spreek jullie geloftes opnieuw naar elkaar uit, uit pure romantiek.

twee handen die elkaar vasthouden met een trouwring

Filmhuizen en Bioscopen

Niets zo leuk als lekker tegen elkaar aankruipen tijdens een spannende of romantische film. Ga bijvoorbeeld naar de Titanic. Deze romantische klassieker is na 25 jaar opnieuw te zien in onder ander. Amsterdam heeft veel filmhuizen en bioscopen, zoals Pathé Tuschinski, Pathé City en Eye Filmmuseum. De locaties lenen zich ook goed voor een hapje en een drankje vooraf.

Uit eten met Valentijnsdag in Amsterdam

Uit eten is altijd een goed idee, maar vooral op Valentijnsdag! Zo is Choux een fijne plek voor een heerlijk diner voor twee. Of Bistrot Neuf. Hier kun je genieten van de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken. En bij restaurant Stan deel je niet alleen de liefde, maar ook het eten. Dit shared dining menu is speciaal gemaakt voor deze romantische dag.

GOEDKOOP Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Geniet samen van Valentijnsdag in Amsterdam en parkeer je auto goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en dat maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een dagje in de hoofdstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.