fbpx

Parkeren tijdens Holland Festival

Van 1 juni t/m 1 juli is de 76e editie van het Holland Festival. Het toonaangevende internationale festival voor podiumkunsten. Het festival bestaat als sinds 1947 en trekt jaarlijks vele bezoekers. Parkeer in het centrum van Amsterdam vanaf € 10,- per dag

Bereikbaarheid Holland Festival in Amsterdam.

Het Holland Festival biedt een breed programma en een mix aan podiumkunsten. Muziek, dans, film opera en theaterliefhebbers kunnen genieten van vele voorstellingen. Ook is er ruimte voor beeldende kunst, literatuur en architectuur. Met locaties zoals, Carré , Muziekgebouw aan ’t IJ, Nationale Opera en Ballet, Theater Frascati is Parking Centrum Oosterdok de ideale parkeerlocatie voor jouw bezoek aan het Holland Festival, of een dagje uit in Amsterdam. Je bereikt ons eenvoudig via de ringweg West of Noord, en je loopt binnen enkele minuten de binnenstad in.

Meer informatie over het Holland Festival

 

Goedkoop parkeren bij Holland Festival.

Veel locaties liggen op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. Deze parking ligt naast het Amsterdam CS. Loop naar diverse theaters of pak het OV. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Reserveer op tijd en betaal vanaf € 10,- per dag. Ook zonder te reserveren betaal je maximaal € 45 .

Meer informatie over de tarieven van Parking Centrum Oosterdok.