fbpx

Amsterdam&Partners is hét marketingbureau van gemeente Amsterdam. Het is gevestigd in het pand van de Kamer van Koophandel op de vijfde etage.
Het gebouw van de Kamer van Koophandel staat erg dichtbij het Amsterdam Centraal Station. Zo kun je makkelijk via het Openbaar Vervoer de stad ontdekken!

Bij Amsterdam&Partners werken bijna 150 gepassioneerde professionals die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Amsterdam&Partners werkt samen met 32 gemeenten uit de Metropool Amsterdam, 2 provincies en 1050 culturele instellingen, publieke en private partners, kennisorganisaties én andere steden zoals Den Haag en Leiden.

Parkeren bij Amsterdam&Partners

Wilt u langs gaan bij Amsterdam&Partners? Parkeer uw auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer u met uw elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. U kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens uw bezoek aan Amsterdam&Partners of een van de vele hoogtepunten van deze prachtige stad.