fbpx

Parkeren dichtbij Felix in de Steigers – 9 Straatjes

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Parking Centrum is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Kom je naar Felix in de Steigers in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam Centraal Station.

Felix in de Steigers – Amsterdam

Momenteel wordt Felix Meritis gerenoveerd. Het gebouw moet zijn oude charme weer terug krijgen. Vanaf 2017 vindt er renovatie plaats. Tot die tijd wordt er in het pand geëxperimenteerd met het pand, publiek en programmering. Er worden tot die tijd debatten, exposities, theater, film en muziekvoorstellingen georganiseerd.

Meer informatie over Felix in de Steigers

 

Praktische informatie over Felix in de Steigers

Openingstijden
Felix in de Steigers is geopend op:
ma: 09:00 – 18:00
di: 09:00 – 18:00
wo: 09:00 – 18:00
do: 09:00 – 18:00
vr: 09:00 – 18:00
za: Gesloten
zo: Gesloten – Gesloten

Contactgegevens van Felix in de Steigers
Telefoonnummer: 020 627 9477
E-mail: info@felix-meritis.nl

Adresgegevens
Keizersgracht 324
1016EZAmsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Keizersgracht

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes