fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij Museum Ons’ Lieve Heer op Solder? Parkeer bij Parking Oosterdok!

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder

Je kunt hier terecht voor verschillende gelegenheden. Zo wordt dit museum gebruikt voor trouwerijen, en is het te huren voor festiviteiten. Voorheen was dit een Rooms-katholieke kerk, gebouwd aan het eind van de zeventiende eeuw. De aparte naam van dit museum komt voort uit het bijzondere verhaal dat het niet altijd toegestaan was in die tijd om openbaar kerkdiensten te houden. Na rondgekeken te hebben in het museum is er de mogelijkheid wat te drinken in het bijbehorende museumcafé.

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde
De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok
Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.