fbpx

Street art in Amsterdam, waar goedkoop parkeren?

Street Art in Amsterdam

Voor inspirerende kunst hoef je niet altijd naar het muziek. We goed om zich heen kijkt, ziet dat kunst eigenlijk overal te vinden is. In bijna elke straat van elke wijk van ons mooie Amsterdam vind je hele toffe street art. Zeker nu het weer wat aangenamer is geworden is het meer dan dan moeite waard Amsterdam te verkennen via een van de Street Art Tours Met dank aan Little Black Book Amsterdam!  

Street Art in Amsterdam

De routes zijn zowel lopend als op de fiets heel goed te doen. In veel wereldsteden kom je street art tegen: van Berlijn tot New York, van Parijs tot Rotterdam… vanzelfsprekend mag Amsterdam in dat rijtje niet ontbreken. Het bijzonderen aan street art is dat er steeds weer iets nieuws te ontdekken valt. Kijk eens omhoog, neem een andere afslag en je zult verbaasd staan van de creatieve ontdekkingen die je in Amsterdam kan doen. Zelfs op straten en in wijken waar je dagelijks komt. Your Dutch Guide zette een aantal hotspots op een rijtje.

Maar er een leuk Street Art weekeinde van!

Kom je niet uit de buurt, neem de tijd om te genieten van Amsterdam. Parkeer de auto voordelig in het centrum van Amsterdam, huur een fiets en ga op ontdekkingsreis. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Onze hoteltips:
Het Volkshotel
Double Tree (top-tip!)
Hotel Mansion Amsterdam
The Hoxton
Waldorf Astoria Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
L’Europe