fbpx

Kom je met de auto naar Amsterdam en ga je naar de Grachtengordel?

Parkeer goedkoop in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum Oosterdok loop je in 10 minuten naar de Grachtengordel. Of stap bij het Centraal Station op een rondvaartboot en bekijk het erfgoed vanaf het water. Je reserveert jouw parkeerplek al vanaf €10,- per dag. De parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Goedkoop parkeren Grachtengordel Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop in het centrum van de stad. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Je betaalt hier maar 45voor de hele dag parkeren. Parkeren is gemakkelijk en eenvoudig. Je hoeft niet van te voren te reserveren.

Grachtengordel Amsterdam

De Grachtengordel ligt in de binnenstad van Amsterdam. Vier hoofdgrachten lopen door dit gebied; de Singel, Herengracht, Keizersgracht en de Prinsengracht. Je ziet hier een systeem van staten, kades, woonhuis en burggen. De huizen hebben mooie voorgevels. Omdat de panden in de loop der tijd diverse malen zijn verbouwd, komen veel verschillende architectuurstijlen en gevels voor. De schilderachtige grachtengordel is één van de grootste toeristische attracties van Amsterdam. Sinds 1 augustus 2010 staat de Grachtengordel op de Werelderfgoedlijst.

Naar de website van de Werelderfgoed Grachtengordel Amsterdam.