fbpx

Mediterraans genieten doe je bij restaurant Olijfje. Neem een ijskoud Spaans biertje ‘Mahou’ en een mezze, terwijl de chef op de houtskoolgrill de lekkerste gerechten klaar maakt. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Geniet bij Restaurant Olijfje

Bij mediterraan restaurant Olijfje ben je aan het juiste adres voor mals vlees, verse vis en overheerlijke wijnen een warme en typische mediterraanse gastvrijheid. Geniet daarnaast het ijskoude Spaanse bier “Mahou” van de tap. Dit is niet zomaar een restaurant, maar een complete en onvergetelijke beleving. De chefkok maakt de gerechten klaar op een echte houtskoolgrill, geniet van overheerlijke zelfgemaakte Spaanse tapas en de mediterrane mezes. Humus, tzatziki, bladerdeegrolletjes met Turkse feta kaas, de Griekse dolmas en de gepanneerde gamba’s. Het restaurant is elke dag open van 14.00 – 23.00 uur.

parkeer bij restaurant olijfje

Naar Restaurant Olijfje? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Bij ons parkeer je veilig in het hart van de stad, vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).