fbpx

Alles voor de Sint

Het is bijna zover: Sinterklaas! Je kunt nog steeds op een veilige manier leuke cadeau’s voor elkaar kopen. Een mooie hoed voor papa, glimmende oorbellen voor mama of toch die nieuwe Nike’s voor jezelf! Een dagje Amsterdam is nu extra leuk, omdat je het met anderen kunt gaan delen.

de bijenkorf

Wie kent ‘m niet? Vijf verdiepingen vol kleding, lekkers, accessoires en eigenlijk de perfecte cadeau’s! In het grootste warenhuis van Amsterdam shop je de mooiste merken. Van Louis Vuitton, Gucci en Valentino tot Dyson, Blond Amsterdam en MAC Cosmetics. Je vindt er werkelijk alles op het gebied van mode, styling, wonen, gadgets en lifestyle. En natuurlijk: Sinterklaasverrassingen!

de mediamarkt

Nieuwe draadloze oordopjes, een handige powerbank, misschien een stofzuiger? Wie kan tegenwoordig nog zonder gadgets de deur uit. Op het Oosterdokseiland, midden in hartje Amsterdam, vind je een grote MediaMarkt. Je hoeft vanaf de parkeerplek ook niet eens ver te lopen om je slag te slaan!

de wijnwinkel

Een stukje verder lopen, en je vindt de leukste wijnhandel in Amsterdam. Het is een aanrader voor iedere wijnliefhebber. De winkel bestaat al sinds 1986. De Wijnwinkel is een van de specialisten in klassieke wijnen uit heel Europa. De nadruk in de winkel ligt op biologische wijnen. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau, een drankje voor bij je diner of gewoon eens komt kijken: De Wijnwinkel in De 9 Straatjes is een aanbeveling.

Parkeren bij parkingcentrum oosterdok

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is de grootste parkeergelegenheid van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook elektrische wagens kunnen voordelig bij ons parkeren en tegelijk de accu opladen aan een van de 60 oplaadpunten.

Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren. Je kunt ook een dagkaart reserveren, dan ben je nog voordeliger uit. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Een hele dag zorgeloos parkeren op loopafstand van de Bijenkorf.

De parkeertarieven van Parking Centrum.