fbpx

Een boek van Sint!

Met het koude weer in aantocht, staat ook Sinterklaas om de hoek. En dat betekent: Sinterklaascadeautjes kopen! In Amsterdam heb je enorm veel keus om iemand met iets leuks te verrassen. Wij hebben de meest opmerkelijke en leuke boekhandels bij elkaar gezocht!

pantheon – boekholt

Pantheon Boekhandel is opgericht in 1984 als zelfstandige, onafhankelijke boekwinkel in de Nieuwmarktbuurt. Ze hebben een grote literatuurafdeling, maar ook kookboeken en kinderboeken. Het perfecte boek zul je daar zeker vinden. Bezoek hier de website van Pantheon.

Scheltema

Dit is een van de grootste boekhandels van Nederland. Met 3200 m2 aan boeken op vijf verschillende etages, zul je daar zeker een prachtig cadeau kunnen vinden. Laat je even meenemen in de wereld van verhalen, recepten en tips. Onmisbaar tijdens je bezoek aan Amsterdam! Bezoek hier de website van Scheltema.

the american book center

Voor de wat onbekendere titels en design-gerichte boeken, is dit waar je moet zijn. We hebben allemaal wel een familielid, vriendin of kennis die schildert, ontwerpt of gewoon heel erg van kunst houdt. Of misschien is het wel een cadeau aan jezelf.   Van musea-catalogi, tot Engelse literatuur. Kortom: hét cadeau voor die creatieveling, vind je hier. Bezoek hier de website van ABC.

 

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.