fbpx

Even wegdromen...

We zitten in lockdown. Maar natuurlijk houden we de hoop erin dat we gauw weer mogen genieten van onze rijke uitgaanscultuur en gastronomische mogelijkheden! Waar wil jij straks als eerst naartoe? We hebben een aantal tips, om lekker bij weg te dromen!

supperclub cruise

Supperclub Cruise ligt aangemeerd achter Centraal Station Amsterdam en haalt je om 18:45 uur op bij Steiger 14 om je mee te nemen naar een nacht om niet te vergeten. Burlesque, circus acts, vuurshows, acrobatiek, vocalisten, goochelaars en danseressen; alles is mogelijk tijdens een evenement op Supperclub Cruise. Ze hebben zelfs ons eigen ervaren en creatieve team van directors, artiesten, DJ’s en VJ’s. Laat je verrassen door spraakmakende optredens. Geniet van internationale gerechten, kies van de mooie wijnkaart of ga voor die ene cocktail die de avond op gang brengt.

mojo japanese kitchen

Bij Mojo genieten liefhebbers onbeperkt van dagverse sushi in een ongedwongen, gezellige en levendige sfeer. Je betaalt een vast bedrag. Daarna kan je onbeperkt genieten van dagverse sushi, knapperige tempura en heerlijke Japanse grill gerechten. En je hoeft nooit lang te wachten. Je bestelling komt binnen een seconde bij de juiste chef. Heerlijk en gezond fastfood dus!

pancakes aan ’t ij

Vroeger een havengebouw en nu een aandoenlijke pancakes locatie! De architecten van PANCAKES hebben ervoor gekozen om het compleet te renoveren en het restaurant weer naar z’n roots te brengen. Als je goed kijkt, zul je zelfs zien dat het een boot vanbinnen is!

 

GOEDKOOP PARKEREN IN DE BUURT VAN HET CENTRUM

Parkeer je auto op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren. Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Pancakes aan ’t IJ of een van de andere heerlijke plekken van deze prachtige stad.