fbpx

Parkeren bij de First Art Fair Amsterdam

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart is de First Art Fair terug in Amsterdam. Wij vertellen je er meer over. Met de auto naar de fair? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag op 6 minuten loopafstand van de First Art Fair. 

De First Art Fair

Dit meerdaagse evenement is een beurs voor hedendaagse kunst en vindt plaats in Passenger Terminal Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt op 6 minuten loopafstand van de First Art Fair. Je vindt hier schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen. Allemaal gemaakt door jonge kunstenaars uit het hele land. Ook zijn er verschillende talks, voor kunstliefhebbers die hun kunstbegrip willen verdiepen. Sylvana Simons, partijleider van BIJ1 opent de First Art Fair op donderdag 24 maart. Zorg dat je erbij bent. 

Het programma

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er gedurende de hele dag verschillende ‘talks’ van de kunstenaars. Op vrijdag 25 maart om 16.00 uur spreekt Saskia Huitema, zij is autodidact kunstenaar. Met acrylverf schildert zij realistische portretten in een surrealistische sfeer. Beeldend kunstenaar en experimenteel fotograaf Simone Boon spreekt op zaterdag 26 maart om 17.00 uur. Op de laatste dag vertelt Wendy Buiter over Royals and Rebels. Dit is hét art label voor alle kunst-, design- en interieurliefhebbers. Bekijk het volledige programma hier.

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam voor je bezoek aan de First Air Fair? Parkeer op 6 minuten loopafstand en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf uur (tot aan uur) betaal je slechts € 45,- voor een hele dag parkeren. Reserveren is nog goedkoper. We hebben dagelijks 150 tickets beschikbaar tussen de € 5,- en € 25,- per dag.