fbpx

Parkeren tijdens Restaurant Week

Heb jij al een reservering gemaakt bij een van de restaurants die meedoen met de Restaurant Week in Amsterdam? De Restaurant Week is dé week (en dit jaar zelfs een hele maand!) waarin je op een leuke manier – en tegen een hele vriendelijke prijs- kennis kan maken met leuke nieuwe restaurants.

VOORDELIG PARKEREN TIJDENS DE RESTAURANTWEEK IN AMSTERDAM

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. Natuurlijk doen ook heel veel Amsterdamse restaurants mee met die leuke initiatief. Enkele tips van fantastische restaurants op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok zijn restaurant ACE, restaurant Bridges, grillrestaurant El Torado en Oriole. Kom langs en ontdek de verschillende keukens die onze stad te bieden heeft.

Reservering maken voor de restaurantweek?

GOEDKOOP PARKEREN IN DE BINNENSTAD

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Maak tijdens de Restaurant Week gebruik van onze goedkope tarieven. Zo wordt een avondje uit in Amsterdam wel heel voordelig. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10,- per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok