fbpx

De lekkerste restaurants tijdens Restaurant Week in Amsterdam

Heb jij al een reservering gemaakt bij een van de restaurants die meedoen met de Restaurant Week in Amsterdam? De Restaurant Week is dé week (en dit jaar zelfs een hele maand!) waarin je op een leuke manier – en tegen een hele vriendelijke prijs- kennis kan maken met leuke nieuwe restaurants.

Restaurant Bridges

Hoofdchef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten bij restaurant Bridges als “klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist.” In de basis werkt hij graag met vis en lokale producten die duurzaam geteeld of gevangen zijn en met deze producten maakt hij gerechten die passen bij het seizoen. Amsterdam is de stad bij uitstek waar culturen samenkomen en de internationale invloeden die de stad kenmerken, worden weerspiegeld in de gerechten die bij Bridges worden geserveerd.

Restaurant ACE

Bij restaurant ACE Amsterdam kan je genieten van goed eten, uitgesproken smaken, een lekkere sfeer en blije mensen. Bij restaurant ACE wordt alles op alles gezet om je een perfecte avond te bezorgen. Aan creativiteit wordt veel waarde gehecht. Het ontdekken van alsmaar nieuwe dingen is dan ook wat restaurant ACE belangrijk vindt. Kom gauw langs bij ACE!

Restaurant Oriole

Bij restaurant Oriole is een informele, ontspannen bistro dat een van de meest geliefde en erkende keukens ter wereld viert; de mediterrane keuken. Het seizoensgebonden menu bevat herkenbare mediterrane gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, karakter en smaak.
Geniet van een heerlijke aperitivo op het terras, een snelle lunch of een uitgebreid mediterraan diner met een grote groep vrienden in het relaxte en uitnodigende interieur, dat u meevoert naar de mediterrane kust met haar weelderig groene omgeving.

Restaurant El Torado

Bij restaurant El Torado in Amsterdam kan je heerlijk Argentijns genieten. Het restaurant is al meer dan 20 jaar een begrip in Amsterdam. Het restaurant heeft veel sfeer en doet je denken aan een stukje Argentinië. De menukaart staat vol met diverse en verrukkelijke gerechten uit de Argentijnse keuken. De keukenbrigade heeft veel passie voor het vak en dit proef je in elk gerecht. Kom genieten op het Rembrandtplein in Amsterdam van een stukje Argentinië.

GOEDKOOP PARKEREN IN DE BINNENSTAD

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Maak tijdens de Restaurant Week gebruik van onze goedkope tarieven. Zo wordt een avondje uit in Amsterdam wel heel voordelig. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10,- per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok