fbpx

Het Tulp Festival Amsterdam

Het Tulp Festival fleurt onze hoofdstad gedurende de hele maand April op. Honderdduizenden tulpen zetten Amsterdam in bloei onder het motto ‘voor iedere Amsterdammer een tulp’. Parkeren doe je in het centrum, bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie, je parkeert vanaf €10,- per dag.

Overal Tulpen

Van 1 april t/m 30 april 2022 vindt de achtste editie van het het Tulp Festival Amsterdam plaats. Op ongeveer 40 locaties zijn te tulpen zien: in publieke ruimtes langs straten, op pleinen, in winkelomgevingen of in stadsparken. De Magere Brug, het Museumplein, het Damrak en het Rokin trekken de aandacht met tientallen schalen en kuipen in het water. Ook in Amsterdam Noord zijn op veel plekken tulpenpresentaties te zien. Rond het monument in het Vondelpark zijn ongeveer 30.000 tulpen geplant.

tulpen-op-museumplein

ga op ontdekkingstocht 

Wandel of fiets langs parken en pleinen, straten en tuinen om tulpen in de grond, of in grote bakken te bewonderen. Afhankelijk van het weer komen de tulpen begin April uit en kun je een explosie aan kleuren vinden door de gehele stad. Bekijk de website van het Tulp Festival voor informatie over de locatie van de tulppresentaties.

Parkeer voordelig in het centrum van Amsterdam

Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich naast het Centraal Station en is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert je auto de hele dag voor maar € 45,-. Reserveren is nóg goedkoper. Wees er op tijd bij en betaal vanaf € 10,- per dag.