fbpx

Shoppen in de Negen Straatjes

Waar kan je leuker winkelen dan in de beroemde De Negen Straatjes? Wat een sfeer! Je wandelt hier tussen de monumentale panden, schilderachtige grachtjes. En overal vind je toffe boetiekjes, winkeltes, restaurants, lunchrooms en cafés. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Natuurlijk doen we dat wel veilig: dus hou afstand en hoe rekening met elkaar. Ook als je niet reserveert parkeer jij bij ons nog steeds gemakkelijk en goedkoop. Onze parkeergarage ligt op loopafstand van de Negen Straatjes (net naast Amsterdam Centraal Station)

De 9 Straatjes, wat een heerlijke plek om te shoppen!

De negen straatjes zijn misschien wel het meest karakteristieke deel van de Grachtengordel. Het is niet voor niets Unesco Werelderfgoed. Het gebied bestaat al 400 jaar en bruist nog altijd van de cultuur, ambacht en handel. Wat een levendigheid. Ook op zondag zijn de meeste winkels gewoon geopend. Bovendien zijn de straten zijn ideaal gelegen. Binnen enkele minuten loop je o.a. naar het  Paleis op de Dam. het Anne Frank Huis en het Centraal Station. De negen straatjes vormen daarom een perfect startpunt om Amsterdam verder te ontdekken. Maar er is genoeg te doen en te zien om een hele dag jezelf te vermaken. Een dagje shoppen in Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur. Als je reserveert kan het zelfs nog goedkoper! Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Ontbijten bij Toos & Roos

Start de dag bij dit kleine maar oh-zo-gezellige ontbijt- en lunchrestaurant. Biologische, seizoensgebonden ingrediënten staan garant voor een heerlijk en gezond ontbijtje of een lekkere verwen-lunch. Toos & Roos is een echte aanrader!

Smullen bij Pancakes!

In Rusland heten ze blini’s, in Frankrijk crêpes en in Nederland gewoon pannenkoeken. Bij Pancakes! Amsterdam kan ze kan je ze allemaal uitproberen. De ideale plek voor lekkere trek tussendoor?

Koffie tussendoor bij Coffee Company (CC) – 9 Straatjes

Even rust, even genieten van het aroma van uitstekende koffie. Koffieliefhebbers uit de hele wereld voelen zich direct dit kleine en intieme filiaal van de bekende de Coffee Company-formule.